[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”14″ img_link_target=”_self” img_size=”420×420″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Tim speelt euphuonium bij De Donuts en is vader van 2 enorm mooie meisjes! Lang geleden, toen hij een jaar of 10 was, wilde hij graag leren trommelen om bij een dweilband te gaan spelen. Dit heeft hij gedaan (en les gehad van Arjan van der Dussen!) maar hij wilde graag meer geluid kunnen maken. Trompet! Hij had zichzelf leren blazen met eerst een signaal trompet en daarna op een echte trompet en een blaadje met ventiel grepen erop. Dat lukte aardig, maar hij moest helaas (“achteraf gezien NIET helaas”) naar euphonium switchen omdat er een gebrek was aan euphonium spelers bij zijn toenmalige vereniging. “Wat een mooi instrument was dat! Heerlijk dat ‘zingen’!”

Inmiddels wel her en der lessen en workshops gevolgd, maar het merendeel heeft hij toch echt zichzelf aangeleerd. Hij speelt en heeft gespeeld bij een aantal verenigingen in de regio Dordrecht en geremplaceerd bij verschillende (semi-) beroepsorkesten door het hele land.

“Bij de Donuts heb ik een mooie mengeling gevonden van uitdaging, techniek en zingen, maar vooral muziek maken. We hebben een mooi clubje waar ik trots op ben!”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”13”][/vc_column][/vc_row]