[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image img_link_target=”_self” image=”2209″ img_size=”420×420″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Robin (1983) is trompetist bij De Donuts. Geboren in Dordrecht, waar hij ook nog steeds woont.

Vanaf zijn 7de jaar is hij trompet gaan spelen bij Jubal Dordrecht wat hij tot zijn 27ste altijd met plezier heeft gedaan. In 2003 heeft hij een seizoen bij de Madison Scouts in Amerika mogen meespelen. Dit was toch wel één van de hoogte punten waar hij als klein jochie van droomde en dagelijks nog met veel plezier op terugkijkt. Toen hij was gestopt met spelen bij Jubal is hij bij Residence Big Band gaan spelen in Den Haag.

“Ik speel nu met heel veel plezier trompet bij De Donuts waar ik ontzettend veel mee krijg als het gaat om muziek van die fantastische mede muzikanten in deze band. Iedere repetitie/optreden is er weer één om naar uit te kijken. Ik hoop de lezer graag te zien bij één van onze optredens!”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”13”][/vc_column][/vc_row]