[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2193″ img_link_target=”_self” img_size=”420×420″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Erno (1972) is trombonist bij De Donuts. Eigenlijk kan je gerust zeggen dat hij vanaf zijn 11e jaar de muziek hem letterlijk niet meer heeft losgelaten. En het mooie daarvan is dat hij in de verschillende orkesten met een heel scala aan muziekstijlen kennis heeft gemaakt. De HAVO voor muziek en dans heeft een prima basis gelegd voor zijn muzikale uitspattingen.

Begonnen is hij als baritonblazer in een jeugdcarnavalskapel, waarna hij 12,5 jaar lid van Drumfanfare KNA in Dordrecht is geweest. 17 jaar lang heeft hij met heel veel plezier – inmiddels op trombone – deel uitgemaakt van het circusorkest van Circus Royal dat jaarlijks in de kerstperiode haar tent in Dordrecht opzette.

Inmiddels combineert hij zijn baan als logistiek planner bij de beste visboer van Nederland, Schmidt Zeevis, met het spelen in zowel Marchingband Prins Willem van Oranje, toeter- en trommelclub Blazerus, het Dordrechts Philharmonisch Orkest en natuurlijk De Donuts.

“Spelen in de De Donuts combineert voor mij vriendschap, gemoedelijkheid en beregoed muziekmaken. Een top combinatie!”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”13”][/vc_column][/vc_row]