[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2197″ img_link_target=”_self” img_size=”420×420″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Misha (1973) is trombonist en presentator van De Donuts. Muziek maken heeft hij van geen vreemden aangezien hij van kleins af aan is opgegroeid in een muzikaal nest. Vanaf zijn zesde bespeelt hij al een instrument. Tijdens zijn dienstjaren speelde hij trombone bij de Koninklijke Militaire Kapel. Sinds 2006 is hij eveneens dirigent van een marchingband uit Dordrecht.

Zijn drukke werkzaamheden als Sales Manager bij een groot internationaal verhuisbedrijf combineert hij met zijn liefde voor de muziek.

Het motto “alles komt goed” is tekenend voor deze bourgondier. Die erg geniet van een glaasje witte wijn (of twee) en van lekker eten. Dat De Donuts ook gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan, is hem dan ook op het lijf geschreven.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”13″][/vc_column][/vc_row]