Ariën (1970) is de bassist van De Donuts. In het dagelijks leven werkt hij bij Tallpack International en is commercieel eindverantwoordelijk voor de businessunit Packaging. Op 7-jarige leeftijd is hij met muziek begonnen op trompet, echter de liefde voor zwaar koper volgde al snel. Zijn diensttijd heeft hij vervuld bij het fanfare orkest van de Cavalerie in Amersfoort, waar hij met veel plezier aan terug kan denken. De laatste jaren is hij met name actief geweest bij het Dordrechts Philharmonisch Orkest en bij Partyband “De Stumpers” en vanaf 2013 alleen nog De Donuts.

In de zomer van 2011 ontstond het idee om met zeer ervaren muzikanten een brass formatie te vormen, waar hij voor zichzelf een bewuste keuze heeft gemaakt voor motivatie, energie, creativiteit en uitdaging. Vanaf de oprichting is hij bestuurslid en vervult de post van secretaris binnen onze vereniging. Tot op de dag van vandaag heeft hij daar zeker geen spijt van. Hij voelt zich op zijn Conn 20 K Sousafoon met short action ventielen uit 1963 als een vis in het water.

“Het is een fantastische club vrienden, die de lat voor zichzelf erg hoog leggen. Dit maakt De Donuts tot een uniek gezelschap, die je gezien MOET hebben. Ik hoop je snel een keer te zien bij een van onze optredens!”