[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2205″ img_link_target=”_self” img_size=”420×420″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Robby speelt trompet & flugelhorn bij De Donuts.
Op zijn 5e verjaardag kreeg hij zijn eerste trompet, meteen ook zijn eerste les bij de Toonkunst Muziekschool in Dordrecht en deze vervolgens afgemaakt tot aan zijn 5e Diploma. Sindsdien is de trompet (Connstellation 38b uit 1962) nooit meer van zijn zijde geweken. Ook vanaf zijn 8 ste jaar is hij zijn mondstuk, de Dennis Wick 4x trouw.
Daarbij heeft hij heel veel kennis mogen opdoen bij de Mavo voor Dans en Muziek (tegenwoordig Havo) en als freelancer diverse stijlen muziek ontmoet zoals oa reggae, funk, motown, soul, ska, big band, carnaval maar ook klassieke werken.
Hij heeft jaren in het Circus Royal showorkest mee gemusiceerd waar hij naar eigen citaat het meest heeft geleerd oa door zijn fantastische mede muzikanten.

Robby is tot op heden actief als lead/solo trompettist bij De salsa/merengue Orquestra Magic – carribean brassbands of Europe – div. Coverbands en natuurlijk De Donuts.
Verder verzorgt hij ook als studiomuzikant de nodige muzikale intermezzo’s.

“Wat ik te gek vind van De Donuts is dat wij met deze band een groot skala aan muziekstijlen ten gehore brengen en dus voor een ieder wat wils.
Het is inmiddels een hechte vriendenclub geworden die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben:
Musiceren – creativiteit – muzikaliteit – kwaliteit – en uiteraard overal waar De Donuts komen een geweldig feest creëren!!!!! En dat is tot op heden gelukt!!!!! Dus hooggeëerd publiek….De Donuts staan klaar voor u!!!!! “[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”13”][/vc_column][/vc_row]