Theatershow ‘ONE’

Hoewel het hartje zomer is en (bijna) iedereen geniet van een welverdiende vakantie, zijn De Donuts volop bezig met de voorbereidingen van hun theatershow. Op zaterdag 18 oktober 2014 vindt in Schouwburg Kunstmin de première plaats. De Donuts wagen hun eerste muzikale stappen in de schouwburg met theatershow ‘ONE’.

Theatershow ‘ONE’
‘ONE’
is een muziekvoorstelling die bol staat van klassiekers en hits in verrassende arrangementen. Ontroerend, meeslepend, grappig, opzwepend en zoals je van ons mag verwachten bruisend van energie en met liefde voor de muziek.  Onze speciale gast van die avond is de legendarische flugelhornist/trompettist Ack van Rooyen. Ack speelde met talloze grootheden waaronder Miles Davis, Dizzy Gillespie, Lee Konitz en Steve Gadd. We zijn vereerd dat hij zijn medewerking hieraan verleent.

In tegenstelling tot de jaarlijkse “Donuts on Stage” avond, waarin feest en pret voorop staan, nemen we je tijdens ‘ONE’ mee op een muzikale tour langs nummers die uitstekend passen in de theatersfeer van rood pluche.

De kaarten zijn inmiddels uitverkocht.

De Donuts online @ Emotions on Stage
In aanloop naar die show, en ter algemene promotie van De Donuts, werken we inmiddels ook samen met organisatiebureau Emotions on Stage. Zij promoten en verkopen muzikale voorstellingen en acts. Daarnaast organiseren ze concerten en evenementen met muziekgezelschappen en artiesten van diverse aard. Een geweldig platform voor De Donuts! Check www.emotionsonstage.nl voor een beschrijving.

Fijne vakantie allemaal en wees er op 1 september snel bij, want op = op!