STRALENDE SNOETJES TIJDENS EERSTE SINT WEEKEND

De Sinterklaastijd is goed begonnen voor De Donuts. Ze waren maar liefst twee volle dagen in touw voor de Goedheiligman. Op zaterdag 15 november was het weer ouderwets gezellig op het Scheffersplein in Dordrecht toen de Sint met zijn gevolg neerstreek op het grote podium. De swingpieten van De Donuts lieten het publiek uit volle borst meezingen met oude en nieuwe Sinterklaasliedjes. En ook in winkelcentrum Crabbehof werd de Sint en zijn gevolg flink toegezongen door de toegestroomde kindjes.

Zondag 16 november stond voor De Donuts in het teken van Stichting Het Vergeten Kind. De Sint Express Tour maakte meer dan 750 kinderen uit opvangcentra blij met een prachtig Sinterklaasfeest in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Net als vorig jaar wachtten De Donuts jaar de kinderen en hun ouders en begeleiders op met vrolijke Sinterklaasmuziek. En samen met de pieten uit Dordrecht werd het enthousiaste mini-publiek in de grote hal van het museum ‘letterlijk’ opgewarmd voor de komst van de Sint.

Meer Pietennieuws
Zondag 23 november zijn de swingpieten van De Donuts te beluisteren tijdens het Beweegfeest in Sportcomplex Crabbehof in Dordrecht. Meer informatie over de beweegfeesten is te vinden op www.dordtsport.nl.
Op zondag 30 november zijn De Donuts te gast als huisband tijdens de Hocus Pocus voorstellingen van DJ Piet en Show in Schouwburg Kunstmin. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kunstmin.nl