HALLO JUMBO & MAKKERS STAAKT UW WILD GERAAS!!

Een muzikale week is ten einde. En wat voor een week! 
De Donuts kleurden letterlijk geel en bruin tijdens de verschillende optredens als Swingpieten en als ontvangstband voor Jumbo Supermarkten.
Donderdag 27 november onthaalden we de 20 genomineerde supermarkten van Jumbo in een zinderend Autotron in Rosmalen. Wat een ongelooflijk feest was dat! Zaterdag 29 november trapten we het Jumbo Festivalfeest af op een super locatie in Veghel. Dat we daarna als gast nog van harte welkom waren om te blijven, tekent maar weer eens de Brabantse gastvrijheid.
En… de eerste stappen richting een eigen Donuts tourbus zijn in ieder geval goed bevallen.
Het Hocus Pocus feest van DJ Piet & Show in Schouwburg Kunstmin op zondag 30 november was een geweldige afsluiting van alle Swingpieten Sinterklaas activiteiten. Twee shows met een enthousiast team en fantastisch publiek in de zaal maakten het Sinterklaasfeest helemaal compleet. De datum voor volgend jaar staat dan ook zeker al in onze agenda.
De komende weken zetten we ‘KOERS’ naar 2015 waarin weer een aantal verrassende optredens op het programma staan. Schrijf in ieder geval 11 april 2015 in je agenda voor de ‘Donuts On Stage’ bij FC Dordrecht!
Voor nu wensen we iedereen een heerlijke decembermaand toe en houd Facebook en de website in de gaten voor updates over De Donuts!