Een heerlijk voorgerecht!

De eerste stappen naar de theatershows Stamppot in oktober zijn gezet. In een uitverkochte schouwburg De Kring in Roosendaal werd het inloopprogramma door De Donuts warm onthaald. Wat een eer was het om vόόr de mannen van Mnozil Brass het publiek op te warmen. Wat een geweldige schouwburg hebben ze daar in Roosendaal en hoe heerlijk was het om te zien dat het publiek enthousiast reageerde, meezong en De Donuts tenslotte beloonde met een hartelijk applaus.

Wij zien het in ieder geval als een heerlijk voorgerecht dat uiteindelijk straks in oktober zal uitgroeien tot een zalig muzikaal menu. De komende maanden gaan we hard aan de slag om van theatershow Stamppot een feest te maken waar iedereen van zal genieten. De kaartverkoop via de website loopt al en na het optreden in Roosendaal zien we de eerste reserveringen al  binnenkomen.

Dank aan Emotions on Stage voor deze geweldige kans. Dank aan Schouwburg De Kring voor de warme ontvangst en de prima faciliteiten. Dank aan Fréderike Roozen-Slieker voor de mooie plaatjes en last but not least a big thank you to our Mnozil Brass friends for inspiring us and many musicians world wide

Tot ziens in Gorinchem, Dordrecht, Gouda en Leiden! Het wordt een heerlijke pot muziek in oktober.