DONUTS ON STAGE 2015 – EEN GOLF VAN FEEST!

Neem negen Donuts. Zet er accordeonist Piet Belder en zanger Piet van Mullem bij. Vul een gezellige zaal met een groot aantal in blauw en wit geklede mensen die zin hebben in een feestje en je hebt een SAIL AWAY PARTY die tot diep in de nacht blijft kolken en schuimen.

De vierde editie van Donuts on Stage was een feest van herkenning. In de business club van FC Dordrecht was het meezingen en meedeinen geblazen met oude en nieuwe Hollandse hits. Hulde aan onze arrangeurs die weer voor fantastische en verrassende muziekcombinaties hebben gezorgd.

Speciaal momentje was de uitreiking van De Gouden Donut. Met veel piratengebaar ging de ‘Donuts-dank-je wel-award’ naar Joey Stal en Bjorn Kievit. Deze twee toppers helpen ons bij al onze optredens en opnames. Heel tof en terecht dat zij dit jaar in het zonnetje zijn gezet.

VIJF OP EEN RIJ!
Volgend jaar vieren we de 5e Donuts on Stage. We zijn druk aan het brainstormen over wat het thema dan zal zijn. Heb jij een gaaf idee? Laat het ons dan vooral weten via facebook of via een berichtje op de website. Leuk als jullie met ons meedenken. We laten je zo snel mogelijk weten wanneer de 5e editie in 2016 zal plaatsvinden.

Voor nu… SUPER LEUK dat je er was en als je er niet was … SUPER LEUK dat je er volgend jaar wel bij bent!

In ieder geval TOT GAUW!