DISCOFEESTJE MET DE DONUTS!

Het was een geweldig feest afgelopen zaterdag in de business club van FC Dordrecht waar we voor de vijfde keer onze Donuts on Stage avond organiseerden. Dit keer was alles uit de kast gehaald voor een ouderwets swingende Disco Party. En swingend was het zeker!

Ouden tijden herleefden met dance classics van o.a. Earth Wind & Fire, Michael Jackson, Donna Summer en The Trammps. De verlichte dansvloer werd vol overgave gebruikt en zorgde voor die echte jaren 70 disco sfeer die tot diep in de nacht duurde.

Een mooi eerbetoon viel ten deel aan Ton Ipskamp van Emotions on Stage. Ton ontving de Gouden Donut 2016 voor zijn grote inzet voor De Donuts. Met veel succes organiseert hij geweldige optredens voor onze band die ons al in het voorprogramma van Mnozil Brass brachten. En er zit nog veel meer in het vat!

DJ Yezz zorgde wederom voor heerlijk dansbare intermezzo’s en maakte de avond helemaal af met een geweldige afterparty. Dank je wel Erik dat je speciaal voor ons tijd vrijhoudt in jouw drukke werkschema. We zijn er super blij mee!

THE PARTY IS OVER NOW en we gaan hard op weg naar weer een nieuwe reeks theatershows in oktober. Met de show ‘In Bedrijf’ nemen we jullie weer mee op een muzikale reis vol verrassingen en speciale momenten. We houden jullie via de website en via Facebook uiteraard op de hoogte van de voortgang!

Dus … KEEP THE SOUL ALIVE! Dank aan alle disco guys and girls die van ons eerste lustrum een super gezellig en swingend feest hebben gemaakt! En check de foto’s hier op de website die door Frederike Roozen-Slieker van Slieker Photograpy zijn gemaakt. Ze zijn top!