De pan met Stamppot is leeg… en het smaakt naar meer!

Het finale weekend van de theatertour bracht De Donuts naar Leiden en Gouda. In het verenigingsgebouw van K&G in Leiden werd aandachtig geluisterd naar alle nootjes, werd smakelijk gelachen om de grappen tussendoor en werd plechtig beloofd een volgende keer toch zeker weer terug te komen.

In de fantastische zaal van Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda werd figuurlijk het laatste restje Stamppot opgesnoept. Een geweldige locatie om de theatertour te beëindigen. Gezellig en intiem met een prachtige akoestiek. Een mooie finale van een geweldige tour.

En nu is de pan helemaal leeg. Wie Stamppot heeft gemist, vindt echt de hond in de pot. We maken ons op voor de 5e Donuts on Stage in de business club van FC Dordrecht op zaterdag 2 april 2016. Zorg dat je erbij bent, want het belooft een bijzonder swingende editie te worden. En volgend najaar zijn we zeker terug in het theater met weer een heel nieuwe en verrassende show. We houden jullie op de hoogte via facebook, onze website en Instagram. Leuk als je ons blijft volgen.

Dank iedereen voor een geweldige tour! We hebben er ontzettend van gesmuld!