DAT WAS ’ONE’ HEERLIJKE AVOND!!

Onze eerste theateravond was een geweldig succes! Zaterdag 18 oktober was de kleine zaal van Kunstmin tot de allerlaatste stoel bezet. We hadden een speciaal voor theater geschikt programma samengesteld dat ’pure’ muziek combineerde met verrassende acts en ontroerende momenten. Het publiek genoot van start tot finale en  eindigde samen met ons door luidkeels ’I LOVE YOU’  uit Something Stupid mee te zingen.

Speciale gasten
Onze speciale gasten waren Ack van Rooyen en Nanouck Brassers, beide virtuoos op flügelhorn. Ack stal de harten van het publiek door zijn innemende persoonlijkheid en door zijn ongelooflijk fluwelen manier van spelen. Deze man is met recht legendarisch te noemen, want hoe groot ben je als je op 84-jarige leeftijd nog steeds die finesse en professionaliteit hebt om je instrument en het publiek zo te bespelen?

Wat staat er op de agenda?
Na afloop was iedereen het er over eens. Dit moet een vervolg krijgen! Als het aan ons ligt dan komt die show er zeker, want de eerste ideeën borrelen al op.

De komende maanden zijn we druk met Sinterklaas optredens in Dordrecht en in Utrecht waar we voor de tweede keer te gast zijn bij Stichting Het Vergeten Kind. Daarna wordt er hard gewerkt aan onze vierde Donuts On Stage avond die op zaterdag 21 maart 2015 weer in de business club van FC Dordrecht zal plaatsvinden. In januari gaat daarvoor de kaartverkoop van start. Binnenkort meer daarover!

Dank aan iedereen voor een onvergetelijk toffe ervaring!